Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MYHRESKATTEHOTELL

Vi har fått ny hjemmeside www.jennyskattehotell.no

Gjestebok

Hanne L Flaget sagt på Sep 26, 2013 1:57 AM

SÅ fint bilde av Kal, ser ut som han slappet godt av. Han kommer nok igjen til neste sommer, hilser fra han, han mjauer rundt her.

Nina Snøtun sagt på Jul 9, 2013 2:08 AM

Hei. Anis takker for et flott og trygt opphold hos dere, mens resten av familien koste seg på Kreta. Vi kan trygt anbefale dere til andre. Lokalene er store og flotte og vi ser at kattene koser seg når vi leverer og henter. Blir muligens et opphold til i sommer. Vi tar kontakt og hører om det er ledig plass.

Jann Owe sagt på Jun 11, 2013 3:29 AM

Hei, en hilsen fra tre fornøyde katter som hadde det fint hos dere i april. Vår matfar sier: Våre tre katter var nesten ikke på rommet, selv Spot som er mest sky var på "vandring" i de fine lokalene. Hvis du som leser dette er skeptisk til å sette dine kjæledyr på kattehotell, er det ingen grunn til det - vi er kjempefornøyde og kan endelig slappe av og dra på ferie selv i trygg forvissing om at kattene våre har det bra mens matmor og matfar er borte :-) Tusen hjertelig takk! Vi kommer gjerne tilbake.

Karen sagt på Jul 29, 2012 5:16 AM

Tusen takk for et flott og trygt opphold for våre katter Kaos og Burschi. De ble tatt veldig godt i mot. Takk også for rådet du ga oss etterpå. hilsen Tom og Karen

Aud Elise Iversen sagt på Sep 18, 2011 8:24 PM

Lubbe-Lubb og Gismo takker for et nydelig opphold hos dere i perioden 29.08-06.09.2011, vi ble tatt godt i mot, på et ryddig og rent kattehotell, som jeg kan anbefale på det varmeste.. vi kommer garantert tilbake en annen gang matmor skal på ferie. Mjau-mjau fra Lubbe-Lubb og Gismo pluss matmora vår hilser.

Helene og Shiba sagt på Sep 7, 2011 10:35 PM

"Nå kommer jeg snart igjen, til høstferien og gleder meg skikkelig!!! Jeg anbefaler dette stedet på det høyeste!!" Dette sa Shiba!<3 :)

Anne Merete Eide & pusen Jenny! sagt på Aug 11, 2011 4:23 PM

Hei! Så flott kattehotell! Jenny har storkost seg! Det er det ingen tvil om! Kan anbefales! Jenny kommer tilbake og vi 2 beinte kan reise bort uten dårlig samvittighet. SUPERT! Mvh Anne Merete m./familie

Shiba sa 3.august 2011 sagt på Aug 7, 2011 11:59 AM

"Jeg hadde det kjempegøy på myhreskattehotell selv om det var litt skummelt i starten. Det eneste jeg ikke var så begeistret for var våtforet, men det er bare en bitte liten ting. Jeg fikk mange venner og jeg er så glad for at dere startet dette kattehotellet tusen takk! Hilsen Shiba ( jeg vil også hilse fra familien min<3)

Kjersti Halvorsen Ryen sagt på Aug 2, 2011 1:03 AM

Vi takker for et flott og trygt opphold for vår beskjedne Ella. Hun har storkost seg og blitt mer kosete:-) Hilsen Kjersti

Aud helen Røed sagt på Aug 1, 2011 2:05 AM

Solo ble tatt veldig godt imot. Hun var veldig skeptisk da vi leverte henne, da hun ikke er vant med andre katter. Det viste seg at Hun bare trengte noen dager på å bli trygg. Solo storkoste seg sammen med de andre kattene, så det er ingen tvil om hvor vi leverer Solo neste gang. Anbefaler virkelig Myhres kattehotell!

Marianne sagt på Mar 20, 2011 11:09 PM

Hei. Takk for sist til alle kule katter på Myhres Kattehotell. Jeg koste meg i sommerferien hos dere, og nå gleder jeg meg til å komme tilbake i påskeferien. Jeg er egentlig en litt sjenert og forsiktig innekatt, men hos dere kan jeg være alene når jeg vil, og så kan jeg leke med alle dere kule katter når jeg vil leke litt! Jeg tar med slalomski og solbriller og gleder meg til påskeferien! Moren min er kjempeglad for at jeg har det så bra hos dere så hun kan føle seg trygg når hun er ferie, for da kan hun kose seg hun også. Hilsen fra Sophus

Kirsten Lilleeng Sætra sagt på Mar 4, 2011 0:21 AM

Hei. En liten hilsen fra Tyson som bodde hos dere 5 dager i slutten av februar. Tror han hadde det kjempefint hos dere. Hotellet var rent og pent, og lyst og trivelig med masse leker og klatrestativer. Forsto det slik at Tyson hadde vært ganske sosial, noe han egentlig ikke er. Vi ble tatt godt i mot og tatt godt vare på. Skal anbefale hotellet til alle våre kattevenner , og vi kommer ganske snart tilbake. Mjau fra Tyson og matmor.

Mikkel Frestad takker for et flott opphold, i trygge og fine omgivelser, rent og ryddig, med store felles arialer både ute og inne. Vertskapet var hyggelige, og faglige dyktig. Vi gir de beste anbefalinger.. sagt på Feb 19, 2011 5:28 PM

Else Lomsdalen sagt på Jan 28, 2011 0:46 AM

Juli 2010 : Pixie og Pesi var på sommerferie på hotellet i nesten tre uker i juli og kunne ikke ha hatt det bedre! Flotte lokaliteter,"hotellrom" og luftegårder og proffdrift.Men det aller beste var allikevel eierens genuine interesse for kattene og deres ve og vel.Myhreskattehotell anbefales på det varmeste.Pixie og Pesi kommer garantert tilbake hit :) (Overført fra gammel nettside)

Wenche Hafnor sagt på Jan 28, 2011 0:42 AM

Juli 2010 : Vi hadde Kiza på kattehotellet i 9 dager for 3 uker siden,hun var nyopertert-men kunne ikke hatt det bedre! Flott oppfølging,følte oss helt trygge.Gleder oss til å ha henne der igjen-nå uten "sykestua"heldigvis,selv om den var kjempefin den også.(Overført fra gammel nettside)

Spike sagt på Jan 28, 2011 0:38 AM

Juli 2010 :Utrolig flott sted og engasjerte eiere.takk for at dere tok Spike på så kort varsel.Stedet kan anbefales. (overført fra gammel nettside)

Arnhild Robertsen Myhre sagt på Jan 28, 2011 0:36 AM

Juli 2010 : Chilli jenta vår har bodd på ;Myhrskattehotell ni dager, og det kan anbefales på det sterkeste :o) Hyggelige mennesker og kjempe bra service er stikkordene. Sommer hilsen fra Chillie Pepper med familie (Overført fra gammel nettside)

Fam.Veme sagt på Jan 28, 2011 0:33 AM

April 2010 : Vår katt hadde et bra opphold her. Rene og ryddige "rom". anbefales sterkt til alle som er glad i katten sin .Vi kommer snart tilbake.(Overført fra gammel nettside)

Puffy sagt på Jan 28, 2011 0:29 AM

Mars 2010 : Takker så mye for en bra opphold på kattepensjonatet deres. Det var utrolig pent,rent og fint sted for vår katt.Anbefaler dette til alle som er glad i katten sin.Har aldri vært på et slikt pent sted med pus og vi kommer snart tilbake.(Overført fra gammel nettside)

Ronja sagt på Jan 28, 2011 0:25 AM

April 2010: Ronja har bodd på Myhreskattehotell i påsken og jeg er kjempe fornøyd.Vi ble begge tatt godt imot og det var flotte lokaer.Ved henting ble det gitt god informasjon og jeg følte meg helt trygg på å ha henne der . Dette anbefales! (Overført fra gammel nettside)

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you!

* En gyldig email-adresse er påkrevd for å kunne sende beskjeder. Email-adressen din vil ikke bli publisert og kan heller ikke sees av andre.