Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MYHRESKATTEHOTELL

Vi har fått ny hjemmeside www.jennyskattehotell.no

Vårt konsept

Innlevering: Ved innlevering går vi over registreringsskjema om kattens info. Info på alle kattene skal henge på kattens rom sammen med vaksinasjonskortet.

Katten får tildelt rommet sitt og skal være på rommet første kvelden/natten. Det er trygt og godt for kattene hvis de kan få med et teppe/seng/genser el lign hjemmefra som de kan ha på rommet sitt.

Når katten er innlosjert, viser vi gjerne fram kattehotellet for nye kunder. Det er viktig for oss at eier føler seg trygg. Det gjør avleveringen litt lettere. Vi har full forståelse for at det er vanskelig å avlevere katten sin.

Vi skriver underveis hvordan det går og eier er velkommen til å ringe eller skrive hvis savnet blir for stort og man ønsker en ekstra oppdatering. 

Morgenstell: Ved ni tiden på morgenen åpnes alle dørene til de som er klare for å komme ut til de andre kattene.

Hvis katten ikke er klar til å komme ut til de andre, får han/hun en ekstra dag på rommet sitt. Det er viktig at kattene skal være trygge og selv vise at de har lyst til å gå ut. Nye katter bruker som regel mellom 1-3 dager før de går ut fra rommet.

Skulle en katt være veldig skeptisk eller ha andre behov som gjør at han/hun ikke kan gå sammen med andre, så har vi egne store familierom samt et rom i utegården hvor katten kan være i løpet av dagen.

Vi bruker mange timer sammen med kattene i løpet av dagen. Det er viktig for oss at de får klapp og kos og at de får jevnlig oppsyn. 

Kveldsstell: Ved 21 tiden, legges alle kattene på rommene sine. Mange av kattene har selv gått og lagt seg på rommet sitt. De får våtfor (med mindre man ikke ønsker det) og litt ekstra kveldskos før leggetid. 

Fór: Vi forer med tørrfor fra Natural Greatness og Gourmix fra Vetcur (dansk firma). Begge er tørrfor av god kvalitet med en rekke økologiske ingredienser samt uten korn. Vi bruker våtfor av samme kvalitet fra samme firmaer.

Hvis katten er kresen, anbefaler vi at dere tar med egen mat. Det samme gjelder hvis katten er sart i magen, slik at overgangen til annen mat ikke blir for stor. Vi har tørrfor stående framme hele tiden.

Hvis kattene har med egen mat, vil de få dette på rommet sitt om kvelden/natten. 

Hygiene/renhold:Vi er nøye på renhold og hygiene. Våre vaskemidler er fra Sonett og er uten skadelig kjemi for mennesker og dyr. Vi bruker vann/matskåler i keramikk, da dette er det reneste og uten giftstoffer for kattene. Kattefatene blir tatt fler ganger daglig. 

Utlevering: Hvis det er fler som skal hente katter, vil kattene være på rom når de blir hentet. Dette for å gi minst mulig stress for kattene. Mange katter blir litt urolige når de ser transpeortburet og kan da være vanskelige å få tak i.

Vaksiner: Alle katter skal være vaksinerte. HUSK siste frisk for vaksinasjon er minimum 14 dager før levering! 

Ut og innlevering: All ut og innlevering er mellom kl 18-19.30. Vi har ikke mulighet for å ta i mot utenom disse åpningstidene.

Fra 1.10.19 vil kattehotellet være lukket for ut og innlevering om lørdagene. Vi ber om at dette blir respektert. Vi elsker jobben vår, jobber 365 dager i året, så en frikveld i uken synes vi at vi kan tillate oss :)

Skulle dere lure på noe mere så ring 90650345 eller send en mail til [email protected]

Hilsen Jenny og Mads